Im gonna make it easier for you..

Nu ar det sa att jag har borjat ta mitt bakande liite seriosare och planen for idag va att jag skulle baka prinsesstarta.. "kopa tartbotten" etc..
men angrade mig i sista sekunden och tankte "hur svart kan dt va att baka en prinsesstarta from scratch?"
hahahahaha javlar vilken tid de tooog!!
sa mitt tips till er bakande manniskor som ger ett forsok pa mina recept.. kop fardiga grejer.. d har tar tid fan :P


Enkla basic stuff som man behover till sitt tartbotten..




Japp jag gjorde min egna vaniljkram ocksa.. :P

Den blev ganska lyckad faktiskt..

Gjorde mina egna marsipan dekorationer ocksa :)


jag vet att de ser konstigt ut.. men resultatet av mitt tartbotten :)
orolig? neej for den ska ju gommas ;)


Ja hade mina dekorationer fardiga..


dela tartan i tre delar, en del ska de va sylt pa andra delen ska de va vaniljkram och me de toppar du pa med mkt gradde! som du ska kleta runt hela tarta, inkl. sidorna..


Pa med ditt marsipan lock .. och borja forma med handerna.. glomde namna att sylten ska va hallonsylt :)
jag strodde pa lite florsocker pa toppen.. en liten klassiker :)



Att jobba med tartor ar ingen speciell favorit hos mig.. men prinsesstarta e sa enkelt att jobba med sa det blir automatiskt roligt:P
vill ni ha de ordentliga receptet pa hela prinsesstartan lamna garna en kommentar :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback